Tegning og visualisering

 

Vi kan hjelpe deg med rene tegneoppgaver, enten det er 3D eller 2D. Våre medarbeidere er oppdatert på det nyeste innen tegning og visualisering, og har tidligere assistert andre firma og private med på tegning og video.

Digitalisering av skisser, opptegning av eksisterende bygg ,og videovisualisering av prosjekter er i utgangspunktet litt på siden av det vi vanligvis driver med. Men har fått svært gode tilbakemeldinger på denne typen oppdrag, og velger derfor å fortsette med å tilby slike tjenester.

Ombygging/rehabilitering

 

Vi har god erfaring med ombygging og rehabiliteringsprosjekter, og kan gjøre vurderinger av alle typer konstruksjoner, samt muligheter for endringer og eventuelle forsterkninger.

Vi kan påta oss et bredt spekter av oppgaver, og tar gjerne en uforpliktende samtale dersom du tror at vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt. Betongskader, saging av nye åpninger i vegger eller dekke, bruksendringer, setningsskader og økte laster er noen eksempler på tidligere oppgaver.

Prosjektering av nybygg

 

SKALA har mye å bidra med i ditt nye byggeprosjekt, enten vi er med hele veien eller du ønsker hjelp til enkelte deloppgaver.

I en skisse-/tidligfase kan vi hjelpe deg å velge best mulig bæresystem for bygget. Valg av bæresystem kan ha stor betydning for tidsbruk, økonomi, og kvalitet senere i prosjektet. Videre kan vi lage til beskrivelser anbudsmateriell, nødvendige statiske beregninger, arbeidstegninger, armeringstegninger, og sluttdokumentasjon.